NYA KÖKSLUCKOR FÖR DITT NYA KÖK

Hos KÖKSGIGANTEN jobbar vi hårt för att hitta marknadens bästa leverantörer. Vi samarbetar med pålitliga, professionella och effektiva tillverkare som kan garantera absolut högsta kvalitet. Bland våra leverantörer finns bara väletablerade företag med många års erfarenhet. Vi undviker onödiga kostnader men sparar inte på kvalitén.

Laminerade köksluckor består av en formstabil 18 mm tjock MDF-träfiberskiva klädd i tålig och lättskött 3D laminat. Jämfört med spånskiva är MDF inte bara dyrare men också hårdare och mer formbeständigt. Jämfört med massivt trä MDF "lever inte" och deformeras inte heller på samma sätt.
Dina nya köksluckor tillverkas med de modernaste CNC-styrda maskiner som finns i Europa idag. Dessutom garanterar 20 års erfarenhet och ISO certifiering högsta kvalitet. Fabriken tillverkar nya köksluckor för över 25 000 kök årligen och har återförsäljare i 6 länder.

De dolda gångjärn vi använder är av högsta kvalitet från Blum och Titus. Båda tillverkarna lämnar livstidsgaranti. De är justerbara i höjd, djup och sidled och levereras med renoveringsplattor som passar till alla skåpstommar. Dina nya köksluckor kan du montera eller demontera från skåpstommen med ett enkelt handgrepp. Du kan förstås behålla dina gamla gångjärn om de fungerar bra.

Tillverknig av nya köksluckor Fabriken där köksluckorna tillverkas Fabriken Tillverkning Tillverknig av nya köksluckor Färdiga köksluckor

Vi vet att kvalitet lönar sig!